ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
|
|
---|---|
#21 Removed user | 31.12.2014 01:02 |
329 Posts |
Много интересна разправия е станало във форума . Това ме накара да погледна по обстойно двата споменати отбора znaw и фк шумен ! За znaw аз не видях нещо във трансферите му има 2-3 играча от тангра и депортиво и толкова което не е смущаващо и аз взех двама играча от един отбор , обаче шумен е там е направо смях и сълзи (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) .Разгледах играчите му и какво да видя от основните му футболисти 7 играча са от Фк струино 3-ма от вавилон а тези отбори изобщо не развиват отбори което е много странно !! Продажбите са станали края на май което ще рече преди около 3 сезона .Вмомента тези играчи са на по 23 год по 250-260 коеф което ще рече че на 20 год са били около 210-220 коеф и тука идва най-интеретното .Играч на 20 год около 210 коеф би трябвало да струва мин цена около 750 хил средна цена средна 1,1 млн макс над 3 млн !!! Петър чех -800 хил , Неманя Видич - 900 хил , Джон Тери -900 хил , Давид Луис-1 млн , Франки Лампард -330 хил Еден Аза р -600 хил има и други !!! З а мене администратора наистина трябва да провери трансферите между шумен и фк струино и вавилон защото спорее моето мнение имаме източване на отбори особено на струино .Този отбор за мене явно се изпозлва като инкубатор за шумен и така смятам защото просто играча не се развива което не е нормално .Да провери просто когато са се продавали тези играчи каква им била мин средната и максималаната цена защото просто няма как да се разбере от трансферната история защото да не се окаже че играчите са купени на минималните трансферни суми от отбор който повтярямза мене шумен го изпозлва единствено и само за играчи на ниски цени и този отбор за друго не съществува !!!! Лил може и да се окаже прав !!!! |
#22 Removed user | 31.12.2014 02:23 |
21 Posts |
Ше почнат да излизат нещата.Самозабравилите се шумен и zwan Е РЕДНО ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО.Това са субекти които според постовете им контактуват директно с не когото трябва и после се чудим що си развяват байряка...Е СЕГА КВО ДОКАЗАТЕЛСТВО ДА ВАДИМ? Не се притеснявайте КОЛЕГИ РАЗОБЛЕЧАВАЙТЕ ТЕЗИ КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ има доста други!Ето за това България е на тва дередже.ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!За чистата и свята ИСТИНА! |
#23 Removed user | 31.12.2014 10:39 |
9 Posts |
ИГРА виждам,че ме обвиняваш.Искам да тепитам нещо.Сега продавам 5ст,това значи ли,че ако ми пуснеш оферта неможеш да ги вземеш.За какъв инкобатор или източване говориш след като продадох играчите,почти на макс и с много левро и още повече че вече имам оферта и за 17ките от дюша.Осъзнайте се,моя работа е това как да развивам отбора си |
#24 Removed user | 31.12.2014 14:13 |
1785 Posts |
Не мисля,че трансферите са били нередовни....Все пак някой е платил за тези играчи на нормални цени и е налял реални пари под формата на левро.Защо търсите под вола теле?Ако вие имате възможност да си подмладите състава няма ли да го направите :) Има ли ограничение кой колко играча да купи от един отбор? |
#25 Removed user | 31.12.2014 17:55 |
9 Posts |
ами и той има 2 трансфера по 2 играча от един и същ отбор,е и,трябва ли и те да са нередовн:x (sun) |
#26 PORT | 01.01.2015 14:15 |
1125 Posts
Since 22.01.2008 |
ФК СТРУИНО какво се правиш на ударен с мокър парцал. Продал си двама играчи на ЛИАЗ МАДАРА, който въобще не си развива отбора - стадиона му стои на 5 ниво, а всички знаем, че над 5 ниво трябва да се самоиздържа. В момента точиш кредит от админа, чрез ЛИАЗ МАДАРА. Не ни правете на глупаци - затова ЛИЛ мрънка, нно трябваше да изложи и факти. Но защо да се напъва, да събира доказателства, след като админа ще заключи, ще се поослуша и ако не идва влак - хоп пак ще ви пусне в играта. Те затова още от началото говорим - такива мултита вън директно и никакво връщане - тогава вече може да говорим за конкретни предложения по промени на играта. |
#27 Removed user | 01.01.2015 16:43 |
21 Posts |
ШУМЕН е мулти мошенически обор/братя сестри майки бащи баби дядовци/то кой ли от родата му не участва?Това всички го виждат но полицаят контактува по скайпа с админа и на него никога нишо не му се случва защото е от мениджърите с връзки.После модераторите каква вина има ли?Нали за тва сте начело на играта за да въвеждате ред а не безредие и облагодетелстване на протежетата.Надявам се че през Новата година ще си гледате повече работата и ще наказвате мошениците.Ето някои са предлагали двойно по-големи суми за някои играчи но те са продавани на ЧЕНГЕТО за по-малки цени защото то само си ги препродава.(chuckle) (puke) :* :D |
#28 Removed user | 01.01.2015 18:04 |
1260 Posts |
Честита нова година от мен , нека сте живи , здрави и много успехи на всички :) Нека се включа и аз малко по темата...двамата играчи , които Зуан купи от Депортиво давах много повече кредит с по милион отгоре , но не бяха продадени на мен и никъде не съм се оплаквал и съм убеден ,че няма нищо нередно (поне се надявам де ).... С Шумен не се знаем (малко от играта само ) , но със Струйно се знаем и във Фейсбук и знам , че не са един и същи човек , а е много точно момче , което влиза в играта по навик..И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ДА НАБЛЕГНЕТЕ НА ТОВА...ТОВА Е ИГРА ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ , А НЕ ДА СЕ ВКАРВАТЕ ПО ФИЛМИ ИЛИ ДА ПРАВИТЕ МУШЕНГИИ...НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТАЗИ ИГРА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ !!! Едно време имаше тръпка в играта , надцакване за играчи , седене по цели дни да търсиш стойностни играчи , а в момента след 2 седмици игра влизаме само за рпс и смени....Приканвам всички играчи , нека малкото останали да запазим добрия тон и разбирателството :) Всички плюят ЛИЛ , но той може да потвърди , че винаги съм бил в добри отношения и с него !! (handshake) |
#29 Removed user | 01.01.2015 23:17 |
1785 Posts |
<blockquote><h3>LOSC LILLE написа:</h3>ШУМЕН е мулти мошенически обор/братя сестри майки бащи баби дядовци/то кой ли |
#30 Removed user | 02.01.2015 00:52 |
21 Posts |
Благодаря Донко.Жив и здрав да си ми приятелю.Когато обаче се наддава повече а се продава по ефтино има два варианта: |